zondag 3 februari 2013

Waterlelie en begin van mij deken....

Druk met veel dingen zoals mijn dochter, overal moet ze heen gereden worden, iedere dinsdag het revalidatiecentrum en nog veel andere dingen wat ze niet alleen kan dus dat ik met haar mee ga. Dan met de jongens ook de nodige zorgen, Deaglán wisselt van school na de zomervakantie, veel over nagedacht en veel gepraat en toch besloten dat hij naar de Klimop school gaat. Op de Kring lukt het hem echt niet dus er moest iets gebeuren. Xaviël heeft het zwaar op de HAVO, ondanks dat hij het wel kan want dat merken we thuis, klapt hij dicht op school tijdens zijn repetitie's dus hoe we hier mee aan de slaag gaan weten we nog niet, school is in ieder geval inoverleg dus we wachten het even af.
 
In die tussentijd ben ik uiteraard wel bezig geweest met mijn hobby want als je ergens een poos moet wachten of als ik naast alles even tijd heb wil ik echt even iets voor mezelf aan doen.....ik heb dat zo nodig.
 
Op een club was een wedstrijd van een waterlelie haken waar een theelichtje in kan...een leuk en klein projectje en het was zo gehaakt maar het heeft een erg leuk effect...
 
 
Bij Revlie stond een superleuke granny deken op haar blog vermeld en ze verkoopt dat patroon ook in haar Etsy shop. Deze besteld bij haar en wol besteld en tussendoor aan de slag gegaan met mijn deken....en wat wordt hij leuk en wat is de wol lekker zacht!!! Ik maak het 12 rijen lang en 12 rijen breed, ik heb nu bijna 3 rijen klaar dus ik moet nog even door haken :-)
 

 
Naast deze deken ben ik bezig met een baby cadeautje te haken voor de logopediste van Deaglán zijn school. Zij is bevallen van een dochtertje en het cadeautje is bijna klaar, nog 1 wantje en dan nog even de knoopjes er op en dan is het helemaal af....dan bestaat het setje uit een mutsje, laarsje en wantjes....ik zit nog in dubio of ik er ook nog een sjaaltje bij zal haken zodat het echt compleet is voor mijn gevoel.
 
De wol voor mijn volgende tas ligt ook al geduldig te wachten in de kast en die mag er uit komen als het baby cadeautje klaar is :-)
 
Liefs Corinne
 
 
 
 
 
 
 


3 opmerkingen:

Jolara zei

wat geweldig ! Liefs joyce

Renate Bannink zei

Jeetje lief dinnetje wat een leuke dingen heb je erop gezet xxx

Nel zei

Wow Corinne
wat een supermooie deken moet dat worden echt heel mooi,maar waaar haal toch die mooie wol?of is het katoen?en wat leuk voor het babytje,echt geweldig.
liefs je tante Nel.