dinsdag 18 januari 2011

Spinning Marathon ten bate van chromosome Foundation

Spinning marathon..... ten bate van Chromosome Foundation.
Wanneer: Zaterdag 19 maart 2011.Tijd : 12:00 - 16:00 uur.Waar: SportingFit - Edisonweg 52 - Alblasserdam.SportingFit steunt graag goede doelen. U ook? Reserveer dan nu een Spinningfiets en kom ook in actie!Help de Chromosome Foundation. Iedereen kan mee doen met deze marathon. Alleen of als team (maximaal 4 personen). De kosten voor de marathon bedragen 40,- euro per fiets en die kunt u betalen aan de balie bij SportingFit Alblasserdam. Eventuele donaties zijn ook van harte welkom. Al het geld dat met deze marathon wordt opgehaald, zal gedoneerd worden aan het werk van Chromosome Foundation.


Schrijf je in bij SportingFit (078)- 6919373 of download het inschrijfformulier van onze website.http://www.sportingfit.nl/mediapool/93/939875/data/Inschrijfformulier_Spinningmarathon.docDe Chromosome Foundation is een stichting die zich inzet voor mensen die te maken hebben met zeldzame chromosoomafwijking. Deze afwijkingen kan veroorzaakt worden door diverse aandoeningen. Er is nog te weinig bekend over chromosoomafwijkingen. Door uw bijdrage en inzet is de stichting in staat om haar werk voort te zetten en meer mensen bewust te maken.


Voor meer info over deze stichting kijk op: http://www.chromosome-foundation.com/ ...Ons motto samen staan wij sterk !!!


Jij komt toch zeker ook ????? Tot Zaterdag 19 Maart bij SportingFit.Zet hem op Joyce!!!!!

Geen opmerkingen: