zondag 16 november 2008

Vandaag een druilige dag.......

Dan blijf je dus lekker binnen, vandaag allemaal een pyama dag gehad zoals we dat hier noemen. Dus gewoon allemaal in lekker los zittende kleding rond gelopen en de 2 jongens een hele dag in hun pyama. Zalig zo een dag van niets moeten en alles mogen. Daar heb ik dus gebruik van gemaakt en ben bijna de hele dag aan de knutsel geweest........mooier kan toch niet :-)

Vandaag me eerst kerstkaartje gemaakt. Dit is hem geworden.

Ik ga een December Daily maken, dat betekend iedere dag minimaal 1 foto maken de gehele maand december en die dan verwerken in een album. De kaft van me album is klaar, nu alleen de binnenkant nog maar daar moet ik even over nadenken en misschien maak ik die wel ter plekke. Iedere dag een bladzijde zodra ik weet welke foto ik erin wil verwerken.Na dit alles nog wat tijd over en en toen ben ik wat gaan rommelen met verf, gesso, distress inkt, vintage plaatjes en stempels en dit is het eind resultaat er van.
O, ja ook nog een begin gemaakt aan me verpakking voor de Secret Santa waar ik aan mee doe op het Bag of Memories forum. Is altijd zo leuk, een mooie verpakking maken en dan voor 10 euro scrap kadootjes erin samen met een kaart waar je 3 omschrijvingen op zet van jezelf. De persoon die je dan heb moet raden wie zijn Secret Santa is.
Liefs Corinne

5 opmerkingen:

Nicky zei

prachtig vind ik het, t kaartje maar ook je daily. en wat een mooi idee. ik zou t nooit kunnen, maar chapeau voor jou. ik vind t supermooi eruit zien al!

Jackie zei

echt ongeloofelijk wat jj allemaal verzet hebt dit weekend, goed man..

Nicky zei

check mijn blog ff ;-)

Bianca zei

ik vind het er echt mooi uitzien super. gr Bianca
fijn weekend....

Chantal zei

wat een super kaartje zeg!!!!