donderdag 15 november 2012

is al lang geleden dat ik wat van mezelf heb laten horen...

Het is lang geleden maar er heeft hier van alles gespeeld wat al mijn aandacht heeft opgeëist, maar dat heb ik met alle liefde gedaan en doe ik nog met alle liefde. Tussendoor niet veel geknutseld ook, maar de weinige dingen die ik gedaan heb ga ik jullie uiteraard laten zien. In die tijd dat ik hier niet geweest ben, zijn we de baasjes geworden van een lieve, ondeugende Engelse Cocker spaniel. Deze lieve schat is 4,5 jaar oud en moest verhuizen vanwege verdrietige omstandigheden. We zijn blij dat deze lieve hond hier terecht is gekomen. Hij luistert naar de naam Boy.


Aantal weken terug was mijn lieve vriendin Renate hier een weekendje en we hebben uiteraard gefröbeld. Toen begon ik weer wat te doen na een hele lange tijd, dat zetje had ik even nodig en toen had ik de smaak te pakken. Samen met Renate maakte ik deze kaart..

Die week bekleedde ik ook nog een kerstboompje wat ik al wel 12 jaar in de kast had staan.

Na dit project begon ik vrolijk en vol energie aan een nieuw project, niet wetende wat ons te wachten stond die vrijdag de 26ste oktober.

Een zwarte dag in ons leven, tegen het 12 uur in de nacht ging de telefoon. Ik lag nog maar net in bed en in eens hoorde ik Jan praten. Nadat hij had neergelegd riep ik hem en Jan kwam naar boven met de mededeling dat mijn dochter bij een auto ongeluk betrokken was en dat ze haar naar het ziekenhuis in Goes hadden gebracht. Ik ben me gaan aankleden en ik heb Jan het ziekenhuis laten bellen, voordat ik wegging kreeg ik Kyliana te spreken en haar eerste woorden waren van "Maak je geen zorgen, ze denken alleen maar dat ik 2 nekwervels heb gebroken. Bel opa en laat die rijden voordat je straks naast me ligt." Ik ben zelf naar het ziekenhuis gereden met mijn vader op de passagiersstoel naast me. Aangekomen in het ziekenhuis werden we gelijk toegelaten bij Kyliana en er waren nog onderzoeken bezig. Rond half 3 in de nacht werd ze naar de afdeling gebracht waar ze nog tot met donderdag 1 november gelegden heeft. Ze had 1 nekwervel gebroken, een gunstige breuk zoals hun zeiden want ze voelde alles nog en had geen uitval van ledematen, ze had een bekkenbreuk en deze was stabiel, een gekneusde onderrug, gekneusde knieën en op haar benen blauwe plekken. 

Bijna 3 weken later belandde we bij een arts die gespecialiseerd is in de nekwervel, hij zag meer op de foto's en MRI scan als dat ze in het ziekenhuis in Goes hadden gezien. Er waren meer beschadigingen en ze zal altijd rest letsel blijven houden en hij noemde het zeer ernstige nekletsel wat ze had opgelopen. Geen fijne uitslag voor een meisje van 17 jaar die haar toekomst in duigen ziet vallen door een mevrouw die dronken achter het stuur is gekropen en hun niet had zien rijden waardoor onze dochter nu met al deze problemen zit. 

We hopen dan ook dat deze mevrouw een flinke straf krijgt, maar veel hoop hebben we er niet op!!!

Groeten Corinne3 opmerkingen:

Sandra's Handmade zei

jeetje Corinne,

Dat is heftig, van je dochter. En dat zo'n jonge meid voor altijd schade zal blijven houden. bah.
Hebben ze de mevrouw die het gedaan heeft toch wel te pakken?
Heel veel sterkte d'r mee hoor.

groetjes Sandra

Pink Pearl ® zei

Kan me voorstellen dat je met andere dingen bezig was. Wat een verhaal.Dat is inderdaad even slikken.... Heel veel sterkte en kracht wens ik jullie toe. Lieve groetjes. Helmie.

Erica ♥ zei

Hoi Corinne,
Dank voor je bezoekje op mijn blog.
Fijn voor jou dat je ondanks alle
gedoe van de laatste tijd toch weer
een beetje je hobby opgepakt hebt,
hopelijk kan je hier een beetje je
ontlading in kwijt.
Boy is ook een hele leuke en lieve
aanwinst zeg, ik zie steeds de foto's
voorbij komen, geweldig.
Succes en sterkte nog met alles, en
plezier met freubelen :)

Fijne en gezellige zondag,
grtjsss van Erica ☼