woensdag 4 april 2012

Kyliana heeft het creatief zijn opnieuw ontdekt...

Het begon een poosje terug, ze wilde in eens weer eens beginnen met iets en het naaimachine werd ontdekt. Het begon met het maken van uitjes, 1 voor haar zelf, 1 voor Xaviël en 1 voor Deaglán want als je begint moet je goed beginnen. Ze zijn erg leuk geworden en ze staan hier in de woonkamer te pronken.

Na de uiltjes volgende ook een tweede project en dat werd een kat. Deze kat is wat scheel ondanks de tip die ik haar gaf was ze wat eigenwijs en ja, dat resulteerde in een kat met wat scheve oogjes, maar daardoor niet minder leuk. Ook deze is terug e vinden in onze woonkamer.

Ze wist van geen ophouden en ging naar de stad om de knipmode te gaan kopen want ze wilde iets van kleding gaan maken. Eenmaal thuis gekomen was het van mam, kijk eens wat leuk en veel aaaa's volgen door de kamer heen. Het werd een rokje wat ze wilde maken. Boven opzoek naar stof want moeders had allerlei stof liggen en het werd een bloemen printje en daar begon ze. Het eind resultaat mag er wezen!!!
Wat een leuk rokje he??? Haar eerste kledingstuk en ze is zo trots. Morgen lekker naar de stad met mijn meissie om stoffen te gaan zoeken.

Liefs Corinne1 opmerking:

Renate Bannink zei

Joh leuk geworden meis en tja Kyl kan het zekers maar wat wil je met zo'n creatieve moeder!!!