donderdag 22 december 2011

Kerstfeest bij Deaglán op school.....

Het was weer gezellig het kerstfeest bij Deaglán op school. De kinderen zaten al te wachten op de ouders die er zouden komen. Het werd een drukte toen we éénmaal binnen waren, volop kletsen tegen iedereen. We gingen eerst samen knutselen, een sneeuwpop in een glazenpotje met water en glitters zodat je een sneeuwbal effect krijgt. Heel leuk om te doen, alleen helaas die van Deaglán lekt :-(

Daarna werd er een filmpje getoond wat de kinderen gemaakt hadden voor Sinterklaas, hier wordt een fotoboekje van gemaakt. Was erg leuk om te zien ook al was het dan nog het thema Sinterklaas.

Alle ouders hadden voor een hapje eten gezorgd dus toen dat éénmaal op de tafels kwam, waren ze er als de kippen bij. Pannekoekjes, sausijzenbroodjes, mini appelflapjes, slagroomsoesjes, spiesjes met ananas, frambozen, manderijntjes, aardbeien, crackers met salade's, gehakballetjes.... er was dus volop te eten en het was erg gezellig.

Vorig jaar hadden we een dik pak sneeuw en was het erg koud. Nu volop het zonnetje en warm voor de tijd van het jaar. Niet echt het kerstgevoel!!!


Liefs Corinne

1 opmerking:

Miranda zei

Leuke foto's!!!

Hele fijne dagen en op naar een heel gezellig, gezond en creatief 2012!