donderdag 2 juni 2011

Renate en het kaartje......

Renate en ik zijn bijna 30 jaar vriendinnen en toen ik dit kaartje ging maken had ik zoiets van ja, deze word voor haar. Na 30 jaar verdien je toch wel een kaartje vind ik.

Ik weet nog hoe onze vriendschap startte, we stonden samen op een camping in Ommen was het volgens mij. Op het veldje waar we stonden waren veel kinderen van dezelfde leeftijd. Ook uit friesland waren er kinderen zoals Gea en Fokje, 2 nichtjes. Twee broers die in een razend tempo de kubus in elkaar konden zetten en waar we met een hele bups kinderen kreukels ( schrijf je dat zo?? ) hebben gegeten. Ik vond ze niet zo lekker en dan dat gepruts met een speld om die er uit te krijgen. Op deze camping was dus ook Renate en daar is alles begonnen. We gingen schrijven met elkaar, soms kwam renate in Zeeland slapen, soms waren er periode's dat we minder contact hadden met elkaar. maar zodra het contact er weer was, dan was het ook goed en gezellig.

Beide hebben we vanalles meegemaakt in ons leven maar ook dat overleefde onze vriendschap en maakte de vriendschap weer hechter als dat die al was. Ook zijn we het soms niet met elkaar eens hoor en kunnen we beide samen wel even nukken hebben, maar ach ook dat overleven we weer.

Sinds we beide internet hebben is het contact intensief te noemen, lang leven MSN dat het maakt dat we elkaar veel spreken want ja, we wonen niet bij elkaar om de hoek en zien elkaar niet heel erg veel. Maar door MSN toch veel contact nu en dat is leuk.

Nou Renate, op naar de volgende 30 jaar????

Liefs Corinne

3 opmerkingen:

Renate Bannink zei

Joh lieverd, ben ik de hele dag buiten druk geweest, kom ik erg laat pas achter mijn lappie zie ik dit op je blog staan, wordt er behoorlijk stil van, krijg kippevel en ben best ontroerd dit lieve stukje te lezen.
Wil er toch gelijk op reageren, je bent wel degene die me door de scheiding van me ouders heen hebt getrokken, deze vriendschap is ECHT puur en voor altijd, dus wil nog wel langer dan 30 jaar erbij!!
Volgend jaar gaan we dat vieren door saampjes iets te plannen heerlijk!
Je kaart staat te pronken op de kast dicht bij me, die heeft iets speciaals.
Super bedankt voor de vriendschap die we hebben en houden, we gaan door dik en dun.
Dikke kus van Renate

Miranda zei

Wat lief zeg!!!
Super mooi zo'n vriendschap!

Fijn weekend nog!

Jackie zei

wat een geweldig kaartje....
En wat een bijzondere vriendschap zo...