maandag 6 april 2009

Verjaardag

Ja, afgelopen zondag was ik weer jarig, wat gaat de tijd nog vlug. Vanaf volgend jaar ga ik terug tellen in leeftijd want die 4 voor me leeftijd wil ik dus echt niet. Dus volgend jaar wordt ik 38 lentes jong. Vooal xaviël reageert daar erg leuk op en een cliënt van me werk ook. Die 2 roepen dan heel hard van nee, dat kan niet je wordt echt .. volgend jaar maar ik hou stug vol dat ik dat niet wordt. Voor me verjaardag heel veel kaarten gehad en een aantal daarvan heb ik in me kaartenring hangen die nu mooi aan de muur hangt. Die kaartenring ook voor me verjaardag gehad van de kids, samen met een boek van Jill Mansell de nieuwste. Deaglán had op het MKD iets gemaakt voor me en deze juffen kennen mij al heel wat jaartjes dus wat ze hem hebben laten maken vind ik geweldig. Ik weet ook al wat ik erin ga doen :-) Van Jan heb ik de Slice gehad, ik vind hem geweldig en heb hem ook al verschillende keren gebruikt.Groeten Corinne


3 opmerkingen:

Jackie zei

Die knutsemap is helemaal super...


Enne, zorg gewoon dat je er niet bent met je verjaardag, dan kan je het niet vieren, dan ben je dus ook niet jarig en dan word je ook niet ouder..

Doe k dit jaar ook, hahaa

Nicky zei

nog van harte gefeliciteerd!!! wat leuke kaartjes heb je gekregen!

Miranda zei

Oh wat een leuke kaartjes heb je allemaal gekregen!!! En wat gaaf die map! Erg lief zeg!!! Je hebt echt mooie cadeau's gekregen!!!