donderdag 6 november 2008

Traveljournal

Ik ben volop bezig me traveljournal af te maken. Het boekje lag al een hele poos klaar maar nog steeds geen foto's enz ingeplakt. Daar vandaag maar eens mee begonnen maar moest nog meer foto's uit printen. Daar nu dus mee bezig, zal vandaag wel niet meer afkomen, helaas. Dit wil ik eerst klaar hebben voordat ik met me December Daily ga beginnen. Zodra het klaar is zal ik het laten zien.
Zaterdag hebben we een Bag of Memories forumdag. Ik kan niet de hele dag blijven, snik, snik want in de avond worden we weer verwacht in Alcazar. Dat wordt dus een hele dag heen en weer reizen tussen Middelburg, Lage Zwaluwe, weer terug naar Middelburg, dan naar Rotterdam en dan weer naar huis toe. Tussendoor nog wat vriendinnen oppikken in Middelburg om mee te gaan naar de forumdag en dan in de avond weer wat collega's van Jan ophalen voor het feest.
Liefs Corinne

4 opmerkingen:

Bianca zei

Ik wens je heel veel plezier zateterdag ik vind het jammer dat ik niet kan...
Lijkt me erg gezellig... Ik ben benieuwd naar je dialy traveljournal schrijf ik het nu goed hahahha. groetjes Bianca

Nicky zei

mooie blog zeg! je hebt ook zo'n mooie layout ervan, hoe kom je daaraan???? en wat maak jij een leuke dingen!! hoop dat je m inderdaad bijhoudt, dan blijf ik lezen, goed? liefs, nicky

Miranda zei

Ohje, bedank me dat hier de travelook nog ligt te verstoffen... Moet ik ook nog afmaken. Misschien ook eerst afmaken voor ik wat anders ga beginnen.... Leuk zaterdag! Ik heb er zin in!

Chantal zei

hoe was je feestje???